Tryghed, omsorg og nærvær er hjørnestenene for mig

Om Bedemanden

Jeg kan vist ikke betragtes som den typiske bedemand. Dels er jeg kvinde, mange kalder mig “Bededamen” og dels er jeg IKKE bedemand i hverken anden eller tredje generation.

Jeg er ikke født ind i faget, men mit aktive valg om at være bedemand, betyder meget for min holdning til faget. Jeg har været bedemand siden 2006, inden da arbejdede jeg indenfor sundhedsbranchen.

Jeg fokuserer på tryghed, omsorg og nærvær. Jeg bruger den tid, der er behov for til samtalen med de pårørende, både inden og efter bisættelsen eller begravelsen.

For mig er det vigtigt, at behandle afdøde med respekt for det liv der har været, uanset hvordan det blev levet, – og samtidig gøre en forskel for de efterladte.

Min opgave er sammen med dig, at finde frem til dine ønsker og behov. Jeg er ikke nødvendigvis den billigste bedemand, men jeg vil sørge for, at vi finder den billigeste løsning i forhold til dine ønsker. Hos mig skal der være tid til den ekstra service og til at gøre nogle ting undervejs i forløbet, som ikke nødvendigvis kan eller skal faktureres.

Jeg mener det er vigtigt at være til stede gennem hele processen, fra samtalen til urnenedsættelsen, derfor er jeg ikke altid at finde på kontoret.

Jeg træffes derfor efter aftale på mit kontor på Frederikssundsvej 274a, 1. sal kontor 39 samt på Bakkevej 1 i Rødvig, Stevns, men er også fleksibel i forhold til aftaler i dit hjem. 

Eksamineret bedemand

Bedemand siden 2006