Ydelser 

Bisættelse

Jeg hedder Ilone Johannesen, er din lokale bedemand i Brønshøj, og jeg har stor erfaring med at assistere familier i forbindelse med bisættelser. I Danmark vælger mange en bisættelse frem for en traditionel begravelse, hvilket involverer kremering efter den indledende ceremoni.

 

Hvordan foregår en bisættelse?

En bisættelse begynder med en ceremoni i kirken eller kapel, hvor familie og venner samles omkring en pyntet kiste, og med smukke bårebuketter. Her synges der sange og salmer, og præsten eller de pårørende holder taler. Efter præstens afsluttende ord, tager de nærmeste pårørende en sidste afsked ved kisten, inden den evt. bæres ud til rustvognen for transport til krematoriet. Urnenedsættelsen, som finder sted senere, er en mere intim ceremoni, hvor kun den nærmeste familie er til stede. Undtaget når urnen skal nedsættes på anonym fællesgrav, hvor der for det meste ikke kan deltage familie.

 

 

Personlig og respektfuld bisættelse

En bisættelse kan være enten med eller uden en præst, afhængigt af den afdødes og familiens ønsker. For dem, der ikke er medlem af folkekirken, kan en bisættelse også finde sted i et kapel med en personlig ceremoni, der afspejler den afdødes liv og værdier. Hos Din Lokale Bedemand v/Ilone Johannesen arbejder jeg for at sikre, at hver bisættelse bliver håndteret med omsorg og respekt, og at alle detaljer bliver koordineret, så de pårørende kan fokusere på at mindes og ære den afdøde.

 

Kontakt Din Lokale Bedemand i Brønshøj

Du er altid velkommen til at kontakte mig for uforpligtende råd eller for at arrangere bisættelse. Jeg kan kontaktes på telefon +45 20 83 85 83 eller på e-mail ijo@dinlokalebedemand.com